Hitta Hit | För boende

Välkommen!

Boende i lugn miljö, med närhet till stadens liv

Hotell i Vänersborg

Hotell Hehrne - Din Hemvist i Vänersborg

Hotell Hehrne är en pärla vid Vänerns strand i Vänersborg, som lockar besökare med sin unika kombination av historisk charm och modern bekvämlighet. Våra rum är elegant inredda med bekväma sängar och en lugn atmosfär, vilket garanterar en god natts sömn. Hotell Hehrne är idealiskt beläget för besökare som vill utforska både Vänersborg och Trollhättan, med bara en kort bilresa mellan de två städerna.

Boka din vistelse på Hotell Hehrne och upplev en oförglömlig vistelse i Vänersborg.

Hotell i Vänersborg

Hotell Hehrne - Din Hemvist i Vänersborg

Hotell Hehrne är en pärla vid Vänerns strand i Vänersborg, som lockar besökare med sin unika kombination av historisk charm och modern bekvämlighet. Rummen är elegant inredda med bekväma sängar och en lugn atmosfär, vilket garanterar en god natts sömn. Hotellet har även bekvämligheter som gratis Wi-Fi och en trevlig restaurang, där gästerna kan njuta av utsökta vällagade rätter. Hotellet är idealiskt beläget för besökare som vill utforska både Vänersborg och Trollhättan, med bara en kort bilresa mellan de två städerna.

Boka din vistelse på Hotell Hehrne och upplev en oförglömlig vistelse i Vänersborg.

Dubbelrum

Våra dubbelrum passar perfekt till dig som bor hos oss ensam eller om ni är två personer. Samtliga rum är nyrenoverade och inredda i en stilren skandinavisk design med naturnära färger.

Twinrum

Våra Twinrum passar perfekt till dig som bor hos oss ensam eller om ni är två personer som önskar separata sängar.  Samtliga rum är nyrenoverade och inredda i en stilren skandinavisk design med naturnära färger.

Familjerum

Är ni fler än två personer som vill bo tillsammans rekommenderar vi våra familjerum, här finns möjlighet till 3 sängplatser. Vid bokning av större sällskap gör vi allt vi kan för att erbjuda angränsande rum. 

Superior

Vårt superiorrum passar perfekt för dig som vill bo lite större. Här har du en stor dubbelsäng,  sittmöbler med Tv, samt större badrum. Allt nyrenoverat med vyer över grönskande natur och historiska byggen.

Upplev bekvämt boende i Vänersborg
- Boka på Hotell Hehrne.

Kontaktuppgifter

Boka julshow

Slå oss en signal eller skicka ett mejl för bokning.

0521-69 965 boka@hotellhehrne.se