Konferensmeny
För lunch:
Måndag
Biff Lindström
potatis, skirat smör med kapris och rödbetor
Lätt panerad fisk
potatis och kall dillsås
Lasagne
Vegetarisk
Tisdag
Köttfärslimpa
med mos, gräddsås och lingon
Ångad kappkummel
potatis och vitvinssås
Lasagne
Vegetarisk
Onsdag
Fläskkarré
med gratäng och plommonsås
Panerad fisk
med potatis och remouladsås
Rödbetsbiff
med ris och currysås
Torsdag
Grillad kycklingfilé
med stekt potatis och aioli
Ångad sejfilé
med potatis och äggsås
Rödbetsbiffar
med ris och currysås
Fredag
Nötfärsbiff
med stekt potatis och mynta yoghurt
Parmesanbakad sej
med potatis, stekta grönsaker och vitvinssås
Morotsfalafel
med stekta grönsaker och aioli
Illustrationsfoto: Unsplash
Konferensmiddag
Fläskfilé
med potatis och rödvinssås
Parmesanbakad lax
med potatis och hollandaisesås
Morotsfalafel
med stekta grönsaker och aioli
Öppettider för restaurangen
Torsdag – lördag 18-20:30
Med reservation för ändringar.
Vid önskemål från gäster kan middag på kvällen oftast ordnas under alla dagar.