Hitta Hit | För boende

Våra konferenslokaler

Naturnära lokaler

Moderna och inspirerande lokaler

Hotell Hehrne Kök & Konferens hittar du precis vid kanten av Göta Älv, i Vänersborg. Här är du omgiven av vackra naturområden med tillgång till fina promenadvägar, löpspår och gym. Våra nyrenoverade mötesrum är rymliga och moderna och ger er alla förutsättningar för en utvecklande och minnesvärd konferens. Tack vare våra anpassningsbara lokaler och stora naturområden kan vi alltid garantera er en rofylld upplevelse skräddarsytt efter just era behov och önskemål.

Är det dags för er nästa konferens? Ta kontakt med oss så hittar vi rätt lösning för just er.

280

Konferensplatser

8

Konferenssalar

7

Grupprum

Sällskapsytor

Anpassad Möblering

Villa Hehrne

Moderna och naturnära lokaler

Majoriteteten av våra konferenser hålls i vår konferensvilla, Villa Hehrne. Detta hus var överläkarens Dr Hehrnes bostad, idag huserar den 4 av våra konferenssalar på två våningar. Här finns stora sällskapsytor, plats för produktiva möten och avkopplande fikapauser. Villan har renoverats för att passa dess historia, med en modern touch för att möta våra konferensgästers behov. Här kan du som konferensgäst finna arbetsro i en kreativ miljö.

Boken / Björken

Flexibla konferenslokaler

Ett stenkast från vår konferensvilla ligger våra andra konferenslokaler, dessa kallar vi för Boken/Björken. Här finns 3 salar, 4 grupprum och perfekta ytor för kaffepauser. Tack vare dess upplägg är boken/björken perfekt för konferenser som kräver mer flexibilitet. Här kan ni sprida ut er och använda alla ytor för att skapa ett upplägg som passar era behov.

Bilder kommer

Dags för nästa konferens?

Boka julshow

Slå oss en signal eller skicka ett mejl för bokning.

0521-69 965 boka@hotellhehrne.se