Konferens

Svårslagna konferenslokaler med naturnära miljöer som en perfekt bakgrund.

Hotell Hehrne är en naturlig mötesplats där din konferens blir till en oförglömlig upplevelse i vackra Vänersborg. Vårt hotell är omgivet av natur och ger en lugn och avkopplande atmosfär för både dagkonferenser och övernattande konferenser. Vi har ett brett utbud av moderna konferenslokaler, skräddarsydda lösningar och modern teknik.

Dröja inte med att kontakta oss for et godt erbjudanede!

Konferensplatser
Konferensalar
Grupprum

Konferenspaket för produktiva möten

Våra konferenspaket är framtagna för att passa dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du vill ha en övernattande konferens eller en dagskonferens, har vi lösningar som passar just dina behov.

_84A7500

Heldagskonferens

FRÅN kr 610 p.p ex moms


Förmiddagsfika med kaffe/thé och fralla


Lunch bestående av minst en varmrätt, sallad och bröd. Kaffe och måltidsdryck ingår.


Eftermiddagsfika med kaffe/thé och bakelse

_84A7440

Halvdagskonferens

FRÅN kr 480 p.p ex moms


Fikapaus på förmiddagen eller eftermiddagen.


Lunch bestående av minst en varmrätt, sallad och bröd.


Kaffe och måltidsdryck ingår.

_84A7500

Övernattande konferens

FRÅN kr 2150 p.p ex moms


Konferenspaket efter önskemål med fika, lunch samt middag.


Övernattning i dubbelrum eller enkelrum utifrån önskemål.

Konferensrum i Villa Hehrne

Våra naturnära konferenslokaler på anläggningen inkluderar vår historiska Villa Hehrne, som tidigare var överläkarens Dr. Hehrnes bostad. Villan är vackert renoverad och inrymmer fyra konferenssalar på två våningar, med stora sällskapsytor och plats för både produktiva möten och avkopplande fikapauser.

Sellbergsalen

Flexibel, modern, inspirerande

Med vyer över vattnet blir konferensen inspirerande och fylld med energi från naturen, och här finns plats för 25 konferensdeltagare.

Lokalen är perfekt för mindre möten och seminarier, och är strategiskt placerad nära sociala ytor för en smidig och avkopplande konferensupplevelse. Låt dig inspireras av den vackra utsikten och kreativa miljön.

_MG_6596-HDR

Herrummet

Maskulin, karaktärsfull, elegant

Herrummet är en unik och charmig konferenslokal med massiva trämöbler och en stilren styrelsesittning för upp till 8 personer.

Här kan ni samlas i en lugn och inspirerande miljö med vacker utsikt över grönområden. Den rustika inredningen ger en varm och välkomnande känsla som passar perfekt för mindre möten, presentationer och workshops. Herrummet ger en speciell touch till er konferensupplevelse som ni sent kommer att glömma.

_59A2081-1_low

Förmaket

Avslappnat, bekvämt, detaljrik

Förmaket är en unik och charmig lokal med plats för upp till 10 personer.

Här finns olika sittmöjligheter, inklusive soffgrupper och bord för styrelsesittning, vilket gör rummet idealiskt för mindre möten, intervjuer eller brainstorming-sessioner. Originaldetaljer ger rummet karaktär och skapar en unik atmosfär som främjar kreativitet och produktivitet. Med närhet till andra sociala ytor är Förmaket en perfekt plats för en intim och inspirerande mötesupplevelse.

_59A1970

Astrids kammare

Smakfull, charmig, intim

Här kan upp till 12 personer sitta bekvämt i en välplanerad miljö med en inbjudande och unik inredning som skapar en avslappnad atmosfär.

Vår charmiga möteslokal på 25 kvadratmeter är perfekt för mindre möten och workshops. Den lilla ytan gör det lätt att hålla en intim och fokuserad stämning i gruppen, vilket gör den idealisk för strategiska planeringsmöten eller kreativa brainstorming-sessioner.

Konferense
_MG_6642-Pano

Hehrnesalen

Rymlig, mångsidig, panoramautsikt

Konferenssalen på 110 kvadratmeter erbjuder en modern och professionell inredning med plats för upp till 80 personer.

Här kan du njuta av en vacker naturvy med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Salen är perfekt för möten, presentationer och seminarier i en lugn och inspirerande miljö.

Catering til din konferens

Ingen konferens utan bra catering. Vi ser till att alla dina deltagare får det de behöver för att prestera på topp. Det kan vara fika, frukt, varm lunch, kall lunch eller full täckning. Ge våra duktiga kockar en utmaning, det är så de håller sig friska och snabba.

Shutterstock_2147542047_low

Konferensaktiviter - utmanande och givande for din grupp

Våra konferensaktiviteter är noga utvalda för bidra till att stärka relationer och utveckla en positiv företagskultur bland era medarbetare. Utmana kollegorna i vår populära 5-kamp, våga er på en spökvandring eller varför inte avsluta dagen med en ölprovning. Vi har aktiviteter för både stora och små grupper och hjälper er gärna att ta fram ett skräddarsytt paket utifrån era behov och önskemål.

Catering2_liggende

Catering

Våra cateringmenyer tar dig på en resa genom både lokala och internationella kök.

Lagtävling

Lagtävling

5-kamp / 3-kamp

Lagtävling inom-eller utomhus året runt. Här delas gruppen in i flera lag som skall tävla i olika grenar mot varandra i olika stafetter, kluringar etc. Ni väljer själva om de skall vara intensiva och fysiska eller mer kluriga samarbetsövningar.

250 kr per person ex moms

Fånarna på Restad

I våra källarrum har vi riggat upp med olika celler där man skall genomföra uppdrag tillsammans med sitt lag. Vi blandar fysiska celler med kluriga gåtor och total black-out…
I vissa celler skall man lösa kluriga uppgifter i form av pussel, memory, rangordna i storlek etc. I andra celler gäller precision i form av slangbella, blåsrör, samarbete etc. 


250 kr per person ex moms

Kluredo

Ni arbetar i små team på 2-6 personer och ska tillsammans lösa ett mord. Ni kommer att leta efter virtuella vittnen, lösa utmaningar och gåtor samt eliminera både misstänkta och mordvapen för att knäcka fallet och avslöja mördaren.

Kluredo är en rolig och positiv teambuilding-upplevelse för företag av alla slag och storlekar. Spelet sker digitalt genom en app och som lag går man runt i parken för att hitta ledtrådar och vittnen.

270 kr per person ex moms

Frisbeegolf

På vårt område finns en nyrenoverad frisbeegolf bana med 18 hål placerade i närhet till natur, vatten och stora grönytor. En perfekt vår/sommar aktivitet som funkar för den lilla gruppen och även för stora gruppen. Discar finns att hyra hos oss, och banan går att följa genom en app där även scorekort finns.

80 kr per person ex moms

Skulpturpark

Under de senaste åren har en skulpturpark anlagts på Restad Gård. Här finns verk från många internationellt kända konstnärer. Skulpturerna vill väcka intresse och eftertanke, skapa energi och höja helhetsupplevelsen av området.

Skulpturvandring görs på egen hand

Yoga

Yoga är stor avkoppling och en populär aktivitet för stora och små grupper. Vi har kontakt med instruktörer som kan ge din konferens en särprägel, både för nybörjare och för dig med lite mer övning.

Kan ordnas vid efterfrågan, pris från 5000 kr ex moms

Konferensförfrågan