Hitta Hit | För boende

Information gällande Covid-19

Här på Hotell Hehrne värnar vi om våra gästers hälsa och välmående, och vi har därför vidtagit åtgärder och implementerat rutiner för att ditt besök hos oss skall vara så smittsäkert som möjligt.

I samband med julbord och annan matservering kommer avstånd mellan sällskap införas, samtliga ytor och redskap i allmänna utrymmen kommer städas och desinficeras regelbundet. I samband med konferenser eller större event kommer vi säkerställa att samtliga lokaler och ytor är desinficerade innan ert besök, möblering av konferenslokaler kommer att ske på ett smittsäkert sätt med hänsyn till avstånd mellan bord och deltagare.

Utöver dessa åtgärder vill vi också rekommendera dig som gäst att vara lite försiktigare än vanligt, håll avstånd, tvätta händerna och undvik trängsel. Om du vet att du umgåtts eller varit nära en person som uppvisar symptom förutsätter vi att du inte besöker vårt hotell, vi välkomnar dig gärna tillbaka en annan gång när du är frisk. Vi rekommenderar att alla följer regeringens starka rekommendation gällande vaccinering, men vi vill också vara tydliga med att vi i nuläget inte kräver att du är vaccinerad vid ditt besök hos oss.

Om du har bokat eller överväger att boka en vistelse eller annat hos oss, ser vi fram emot att välkomna dig hit till Hotell Hehrne. Även om smittspridningen har ökat något, är vi övertygade om att ert besök hos oss kan ske på ett smittsäkert sätt för alla. Har du några frågor eller funderingar kring våra rutiner och åtgärder eller har särskilda önskemål kring din bokning, är du mer än välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig på bästa sätt.

Viktigt att tänka på:
- Vi har inga krav på vaccinationsintyg på hotellet, varken för boende, konferensgäster eller i restaurangen men vi rekommenderar ändå att följa rekommendationerna gällande vaccination.

- Vi behöver alla hjälpas åt för att minska smittspridningen genom att hålla avstånd och vara lite försiktigare än vanligt.


Har du frågor? Hör av dig till oss på 0521 - 69 965 eller genom att mejla till boka@hotellhehnre.se

Boka julshow

Slå oss en signal eller skicka ett mejl för bokning.

0521-69 965 boka@hotellhehrne.se