Hitta Hit | För boende

Konferens

Vi har allt du behöver för en lyckad konferens.

Hos oss på Hotell Hehrne finns alla möjligheter för en utvecklande konferens, oavsett om ni är 2 eller 90 personer.
Utöver våra olika mötesrum kan vi också erbjuda aktiviteter och teambuilding. Tack vare våra lokaler och stora naturområden kan vi alltid garantera er en rofylld upplevelse skräddarsytt
efter just era behov och önskemål.

Är det dags för er nästa konferens? Ta kontakt med oss så hittar vi rätt lösning för just er.

Villa Hehrne

År 2016 renoverades gamla överläkarvillan, Villa Hehrne för att bli en toppmodern anläggning anpassad för konferens. Här finns 6 salar med olika förutsättningar för att kunna tillgodose era behov.

Hehrne Salen

Detta är vår största sal i villan, här finns det plats för upp till 80 personer. Det går också att möblera rummet utifrån behov med skolsittning, öar, u-bord och liknande.

Övriga rum

Villan har utöver den stora salen ytterligare 5 rum som kan användas för konferenser och möten. Dessa rum har platser för 10-30 personer. Lokalerna har stor flexibilitet och kan anpassas för grupparbete, fikapauser, konferens, middagar och mycket mer.

Boken / Björken

Ett stenkast bort från hotellet ligger våra andra konferenslokaler. Dessa lokaler är lämpade för mindre konferenser men passar också till större grupper vid bokning av flera rum.

Älven

Detta är en något mindre sal, med plats för 12 personer. Lokalen har något äldre inredning, med bevarade orginaldetaljer och charm.

Dagskonferens

Från 499kr/person

Halvdag

Från 399kr/person

Konferens med logi

Från 1 495kr/person

Dags för nästa konferens?

Boka julshow

Slå oss en signal eller skicka ett mejl för bokning.

0521-69 965 boka@hotellhehrne.se